Polgármesteri köszöntő

 

Tisztelt kántorjánosi Polgárok, kedves Látogatók!

Tisztelettel és sok szeretettel köszöntöm Önöket Kántorjánosi község honlapján! 

 

 


Örömömre szolgál, hogy érdeklődik településünk iránt, és meglátogatta internetes oldalunkat. Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy a hasznos információk és a friss hírek, események mellett, megismerkedhet Kántorjánosi község évtizedekre visszatekinthető történelmi múltjával és kulturális hagyományaival.

  

A községünkben rejlő lehetőségek mellett szeretnénk, ha a honlapra látogatók sok jól használható információra találnának, Kántorjánosi lakóinak pedig segítséget nyújtana a mindennapi ügyintézésben, a közügyekben való tájékozódásban és eligazodásban.

A település polgármestereként bízom abban, hogy Kántorjánosi internetes oldala közelebb hozza egymáshoz az itt élő embereket, és közösséggé formálva őket együttműködésre, közös erőfeszítésre ösztönöz. 

Az összefogás feladata áll előttünk abban is, hogy Kántorjánosi megújulásra készül. Az egységes arculat kialakítása mellett a településközpont fejlesztési céljai között szerepel közterületeinek rendezése, a zöldfelületek bővítése, a község közlekedésének fejlesztése, valamint a kulturális és közművelődési programok, lehetőségek erősítése. 

Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testülete számára központi kérdés, hogy mit tehet a településünkért. Munkánkhoz pedig szükség van az Önök együttműködésére, támogatására. Ezért is komoly kötelességünk az itt lakók felé, hogy mindig friss, naprakész információkat nyújtva tájékoztassuk Önöket a községet érintő hírekről, pályázatokról, döntésekről, mert Önökért, Önökkel dolgozunk.

A honlaphoz hasznos és kellemes időtöltést kívánok, Kántorjánosi vendégszerető lakossága  nevében pedig szeretettel hívok és várok mindenkit településünkön!

 

dr. Péter Zoltán
polgármester