Lakossági tájékoztató - téli rezsicsökkentés

Tájékoztató téli rezsicsökkentéssel kapcsolatban

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a fűtési célú árkompenzációra jogosultak számára nyújtott 12.000,- Ft összegű téli rezsicsökkentési támogatás teljes körű végrehajtása érdekében a Kormány, az 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozatában elrendelte a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesülő vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások támogatását.

 

Az elrendelt intézkedés keretében igényfelmérést kell végezni, melynek keretében a háztartásoknak szükséges nyilatkozniuk arra vonatkozóan, hogy korábban nem részesültek a 12.000,- Ft összegű juttatásban és a háztartás által használt fűtőanyag formájáról. Az igényfelmérés keretében ki kell tölteni egy központilag elrendelt „Igénybejelentő nyilatkozat” elnevezésű nyomtatványt és azt a hivatal részére legkésőbb 2018. október 15. napjáig visszajuttatni. Ezen határidőt követően igénybejelentés nem fogadható be.

 

Az „Igénybejelentő nyilatkozat” elnevezésű nyomtatványhoz hozzájuthat személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda: 7.30-16.00 óra között és péntek: 7.30-13.00 óra között) a Kántorjánosi Polgármesteri Hivatal titkárságán, illetve közvetlenül elérhető a település honlapján, a kantorjanosi.hu címen.

 

Igénybejelentő nyilatkozat (Kattintson a letöltéshez!)