BURSA HUNGARICA 2018'

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 

 

Tájékoztatjuk Kántorjánosi település lakosságát, hogy Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. szeptember 21. napján megtartott képviselő-testületi ülésén a 60/2018. (IX.21.) önkormányzati határozatában döntött arról, hogy ismételten csatlakozzunk a BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERÉHEZ.

 

Az ösztöndíjra pályázni kívánó tanulók pályázatukat a 2018. évi pályázati kiírásnak megfelelően elektronikusan kitöltött és kinyomtatott adatlappal tudják benyújtani a Kántorjánosi Polgármesteri Hivatalba 2018. november 06. napjáig.

A pályázati kiírás tartalma mind az „A” és mind a „B” típusú pályázatra vonatkozóan elolvasható az EPER-BURSA honlapján. (http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica/ )

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 06.

A kitöltés után kinyomtatott és aláírt pályázati adatlaphoz szükséges csatolni a helyben szokásos módon közzétett pályázati felhívásban foglalt iratokat. (a pályázati felhívás megtalálható az önkormányzat hirdetőtábláján, az önkormányzat hivatalos honlapján www.kantorjanos.hu oldalon)